Декада није довоља, назив је пројекта са циљем штампања промотивног материјала на ромском језику, са дистрибуцијом материјала уз интерактивне трибуне у ромским насељима. Пројекат је подразумевао и набавку и поделу хигијенских пакета материјално угроженим Ромкињама. Пројекат је реализован 2013 године уз средства одобрена од стране Градске управе Града Панчево, Секретаријата за јавне службе и социјална питања

 

 

 

 

Компанија НИС наставља да подржава рад и развој Прихватилишта за жене и децу жртве породичног насиља – Сигурне куће Панчево, кроз финансијску подршку за реализацију пројекта Деца Сигурне куће – почетак живота без насиља. Реализацијом пројекта набављена је опрема за дечију собу, тј. собу за креативне активности, учење и игру. Током 2013.године уз додатну опрему и материјал изведене су креативне радионице са децом, а радови настали током радионица изложени су на продајној изложби током Новогодишег Базара у Панчеву крајем 2013.године.

 

 

Пројектом под називом Сигурна кућа – корак ка самосталности и интеграцији без насиља, Покрајински секретаријат за здравство, социјалну политику и демографију, обезбедио је средства за курсеве за занате за жене смештене у Прихватилишту, као и за правну и додатну психосоцијалну подшрку.